Aug 5, 2011

Saya Segak Berbaju Melayu ....

Salam Jumaat Bloggers ..
Yeay , ni adalah post ke 100 EE !!!! .. 
So , sempena post ke 100 EE ditambah dengan hari Jumaat yang indah ni ,
EE nak post sesuatu yang menarik sikit la ...
Yaa , memang takde kena mengena pun dengan hari Jumaat sebab semua post EE menarik kan ?? (erkkk!)
EE actually nak bagi taw EE 1st time nak masuk 1 contest ni ...
Excited nih ...
Hah , tengok banner comel kat bawah ni ...



Jom klik di sini untuk memeriahkan majlis .. eh , contest ...


Comel kan macam EE jugak .. hehe ...
Nama penganjur contest ni ialah Kucings ...
Tak taw kenapa kucing , mungkin sebab comel kot ..
Tu pasal banner contest ni pon comel giler !!

Contest ni senang je ..
Letak je pic kite Berbaju Melayu bagi Kaum Adam , Berbaju Kurung bagi Kaum Hawa dan tidak berbaju bagi .. eh, takde contest tidak berbaju ye .. hehehe =P

So , inilah pic EE ...
Pic ni di snap tanpa paksa dan EE rela menadah muke untuk di snap ... hehe
Ni mase Raya pertama 2010 kat rumah EE ...
All family members gather2 kat rumah EE .. huhu =)
EE looks like Purplelicious tak ??





Ok , done !!!!
Jom ramai2 kite meriahkan contest ni .. huhu =)

P/S : Menang atau tidak tak kisah , yang penting sahut cabaran .. hehe 

27 comments:

Aryana_ryn said...

Gud Luck ! nmpak comel berbaju melayu purple . :)

Ezzad Edzral said...

ouh thank u aryana ...
hehe comel kan.
hahah perasan .. :))

SyaficqaHamdan said...

gd luck ezad. tp.. errr. aku nak joi cane? aku kan aweks. haha

SyaficqaHamdan said...

eh, okay fine. conest baju melayu & baju kurung. terlepas pandng la ezad :P

bell shah said...

klu ku nk join gak leh?

Ezzad Edzral said...

syafiqa : jom2 join..hahaha bace xhabis la tu..hehe

Ezzad Edzral said...

bell:jom2..bole je .. the more the merier..

fadlisabri said...

G0od luck EE!^^~

aneff.marhfiz said...

Salam ^^,
Terima kasih sebab sudi memeriahkan Contest Baju Melayu & Baju Kurung by Aneff Marhfiz :)

jangan lupa untuk singgah selalu di blog AM ya !
have a nice day and good luck !

Mra Mastura said...

Purple! me pun join baju purple. hehe
gudluck!

Ezzad Edzral said...

ouh thank u fad .. :))

Ezzad Edzral said...

ouh thanx aniff .. :))
yupp2,selalu2 la buat contest k .. :))

Ezzad Edzral said...

hye mra ..
yeke..
goodluck jugak k..

CIK PARO! said...

gud luck!
ada can menang!

Ezzad Edzral said...

ouh terime kasih cik paro..

Ezzad Edzral said...

terime kasih cik paro .. :))

ame elms ! said...

ame singgah nak wish good luck nie ! good luck . :)) ehh , meh tengok gambar ame yang segak berbaju melayu pule .

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/08/saya-segak-berbaju-melayu.html

and Selamat Hari Raya too . -.-

Ezzad Edzral said...

ame:huhu thanks !!
okey2...

AyiLarimA said...

siap berinai jari dia..
gudluck ya.

Mira pun join :)
http://aylliarimasiprincess.blogspot.com/2011/08/contest-baju-melayu-baju-kurung-n-e-f-f.html

Ezzad Edzral said...

ayilarima: hoho,thanks..kan2..ok2..

erleena said...

perpel!! peace yaww haha gdluck!

Ezzad Edzral said...

erleena : thanks awak .. :))

fiLfiL said...

purple?? i like ;)
gud luck...

Ezzad Edzral said...

filfil : ouh yeke...saye pon suke purple..huhu :))))))

Zul Fattah said...

gud luck...

aku pun join la..
haha..

http://zulfattah.blogspot.com/2011/08/contest-saya-segak-berbaju-melayu.html

Ezzad Edzral said...

zul fattah : hahaha...ok2..gudluck jugak k ... :)

MAISHARAH said...

gud luck.!!!dtg dri list contest