Aug 18, 2011

Siapa Yang Ke-100 ???

Salam Malam Bloggers ...
Letih sungguh EE sejak kedepanan .. eh , kebelakangan nih ...
Asyik tak cukup tido jer .. huhu
Yela , kerja sambil belajar memang memenatkan ...

Okey , tak nak panjang lebar k ...
Tajuk entri pun da taw kan ??
Tak taw ??
Hah , follower EE da 99 ...
Siapa yang bakal menjadi follower ke 100 yer ???
Tak sabar menanti la ... hehe

EE akan promote blog si follower ke 100 tu nanti ..
Same-same la kite nantikan k ..
Siapa yang terbaca post ni sile-sile la menjamu selera .. eh , sile-sile la meng-klik button follow tu yer (bagi yang belum follow je .. yang da follow jangan gatal nak unfollow pastu follow semula .. ahaks!!)




P/S : Still ade lagi blogger yang cakap "da follow" tapi takde pun .. 
Please , jangan tipu okey ...
EE tak kisah taknak follow tapi jangan menipu ...
Sorry ... 

6 comments:

RIDZWAN MOHAMED HUSSIN said...

ala nyesal terfollow awal2

Ezzad Edzral said...

ridzwan : amboi..smpi menyesal ye..hahaha...

fadlisabri said...

Haah laaa....nyesal follow awal2!hehee...=)

Ezzad Edzral said...

fad:ngade betol..hehe..fad xyah promote pon da femes la..huhu

Dila Nasurudin said...

ala klu dal tau..dal follow lmbt2 cket hu3

Ezzad Edzral said...

dalilah : jgn nk ngade2 sgt yer..hahaha