Aug 22, 2011

Dentum Dentam Ramadhan ...

Salam Bloggers ...
Weekend kali ni EE memang la penat giler sebab nak dekat raya kan ..
Tempat kerja EE adoiyai !!!
Dipenuhi dengan manusia-manusia kaya yang datang berkunjung membuat amal jariah melaburkan wang mereka membeli kasut yang banyak bilangan nombornye ...
Dalam erti kata lain , MAHAL !!!

Suka betul EE tengok dorang datang habiskan duit .. hahaha
EE jugak yang mahsyuk .. hahaha
Tapi , sangat la ANNOYING bile customer yang datang dengan anak kecil ..
Hari ni je , 6 budak kecil menangis melalak ..
Entah ape masalah dorang tak taw la .. huhu

Comel ?? Kalau da melalak sebelah korang ,
korang la orang 1st rasa nak bagi penampar .. hahaha

Hah , back to the topic ..
Menjelang hari raya ni faham jela kan aktiviti nakal budak sekarang ...
Main mercun ..
BAMBUM BAMBUM BAMBUM .. !!


Opocot !

Main tengah malam pulak tu ..
Sakitnye la hati EE ..
EE ni kadang-kadang melatah ...
Habis la semua orang kena maki dengan latah EE .. hahahaha




Kenapa dengan gambar di atas ni ???
Hah , EE nak talbiah sikit la kan .. wahhhh !!
Tak baik korang main-main mercun ni ...
Membazir duit jer taw ..
Ape yang korang dapat ??
Cube pekik sikit kat telinga EE yang capang ni .. haha
Dapat maki-hamun . sumpah-seranah , caci-maki jiran tetangga sebelah rumah ada la ....
Bulan puasa ni its better korang duduk rumah diam-diam tolong mak korang kemas rumah , buat kuih ke ..
Kan lagi baik ...
Dapat duit raya extra nanti .. waka waka eyy eyy .. eh , wakakakakakaka =P

Ok la , tak nak panjang berjela ..
Takde pun orang yang nak baca kan entri panjang macam ni ...
So , kepada yang main-main mercun tu ...
Hentikan ok ..
Bahaya tu ..
Salam Ramadhan dan Selamat Hari Raya ... =))

7 comments:

fadlisabri said...

haha...kat sini pown same...smpai kitorg pakat2 beli mercun baling kat budak yg memekak maen tengah2 malam tue...kejam x??haha

Ezzad Edzral said...

hahaha..
kaedah yg menarik...
nk gune jugak la nanti ..
huhu . kejam x kejam lain cerite ..
yg pntg dpt balas..

blognizamlah said...

terbaekk...biasa la, time2 nie la bebudak tu nak merasa putus jari ke ape..hahaha, mintak simpang la...n setuju dengan kes budak ngis tuhh..mmg annoying if time shoping tetibe ngis2...haiiyoo...hilang iman ooo..hahaha

aizanM said...

hahah EE kerja mane??dah siap follow~harap follow saya jgak~

Ezzad Edzral said...

nizam : kan3..da kena nanty bru nk nanges..time tu tepuk tgn jela..huhu tp sian dorg..
hah betol kn..sakit hati ..


aizan : npe t'kejut??hehe .. ee kerja kt hush puppies..huhu

h a i z am said...

salam ramadhan & slmt berpuasa ! :)

Ezzad Edzral said...

haizam : selamat hari raya zam...