Aug 9, 2011

Lawak Tak Ingat !!

Okey , sempena cuti ni jugak EE nak post sesuatu yang kelakar tahap cipan la .. wakakakakaka ..
Bile fikir pun da lawak ini kan pulak nak post ... hahahahahahahaa
Sila Gelak !! hahahahahahahahaha


Okey okey ...
Sebenarnya EE blog-walking tadi and jumpe la satu post ni ...
Ni hah link blog tersebut ... Nabila Syifaa
(Ni memang copy paste entry k...)
Saje nak share dengan korang ...
Harap ade respon la ek ... hahahaha


1) Pilih Bulan Kelahiran Anda :

Januari - Aku cinta
Februari - Aku gigit
Mac - Aku belasah
April - Aku peluk
Mei - Aku terhantuk
Jun - Aku terkentut depan
Julai - Aku menari dengan
Ogos - Aku pergi dating dengan
September - Aku lambai dekat
Oktober - Aku muntah depan
November - Aku jerit dekat
Disember - Aku terlanggar

2) Pilih Tarikh Birthday Anda :

1 - Mak aku
2 - Komputer aku
3 - Liverpool
4 - Garfield
5 - Musuh dalam selimut aku
6 - Gangster
7 - Handphone aku
8 - Gerrard
9 - Driver Bas
10 - Semut
11- Kawan baik aku
12 - Polis
13 - Taik kucing
14 - Patung barbie
15 - Lee Chong Wei
16 - Mak Mertua aku
17 - Mak tiri aku
18 - Girlfriendaku/ Boyfriend aku
19 - Makcik kantin
20 - Sharifah Amani
21 - Upin dan Ipin
22 - Siti Nurhaliza
23 - Spongebob
24 - Cristiano Ronaldo
25 - Bapuk/Maknyah
26 - Kawan aku
27 - Raja Lawak/Akademi Fantasia
28 - Jiran aku
29 - Orang gila
30 - Taylor swift
31 - Awek cun/ Jejaka tampan

3) Pilih Warna Baju Yang Anda Pakai Sekarang :

Putih - Sebab aku perasan cantik/hensem
Hitam - Sebab aku gila
Pink - Sebab aku suka single
Merah - Sebab mak aku suruh
Biru - Sebab aku tak tahan
Hijau - Sebab aku baik hati
Ungu - Sebab aku cemburu
Kelabu - Sebab bomoh suruh
Kuning - Sebab suka hati aku la
Oren - Sebab aku baru putus cinta
Coklat - Sebab aku tak tentu arah
Lain-lain - Sebab aku fikir aku hebat

Contohnya EE punya k :-

Jan - Saya cinta 
19 - Makcik kantin
Ungu - Sebab aku cemburu 

Hahahahahahahaha...
Jom2 kongsi jawapan korang .. hahahahaha =)

10 comments:

nabila syifaa said...

hahahhaha...thu x pew...benda ni mmg besh mey...

feb-aku gigit

10-semut

hijau-sbb baek hati

Ezzad Edzral said...

hahahahaha...
gigit semut sbb baik hati...
hahahahahahaaahhaahahahaha
guling2 ni..hahahahaha

Fezul Fadhley said...

aku belasah mak mertua aku sebab aku baik hati? erk... ape la.. hahahax..

Ezzad Edzral said...

hahahaha...sian mak mertua kamu ka,..hahahaha

Abszeen Picco said...

kalau tak pakai baju?

Ezzad Edzral said...

abg picco : if xpki baju cmni la jwpn die ...
2 julai kan..

aku menari dengan komputer aku sebab aku tak pakai baju..
hahahaha

Abszeen Picco said...

hahaha gilo

Ezzad Edzral said...

hahahaha...
abg yg gilo.. =P

Atheera said...

mine is sangat lawakk kot..

aku menari dengan orang gila sebab aku tak tahan...

keke...

gelak tak habis-habis lagi ni. haha.

Ezzad Edzral said...

sabo atheera sabo ...
kang pedih ulu hati ketawe kang...
hahahaha tapi mmg lawak kan..