Aug 6, 2011

Saturday vs Sabtu ..

Salam bloggers ...
Hari ni da 6 hari kite puasa kan ..
Cepat je masa berlalu (kalau boleh nak cepat lagi..hehe)
Yela , tak sabar2 nak raya tahun ni ... hehe
Rasanye semua orang pun macam EE jugak kan ??
(korang tak yah nak bajet sangat eh...huhu)

Ouh yer , hari tu EE ada cakap kan EE kerja sebagai promoter kat Hush Puppies Men Shoes ...



Hah , ni la gambar EE ..
Ahaks .. !!
Takde motif la post kali ni ...
Just nak bagi taw sape2 yang gi shopping hari ni ..
Takde beg plastik untuk anda ...
Sekian Terima Kasih ... =)

2 comments:

c i k a n a said...

ni kena pegang papan tanda no plastic bag today.. hehehe.. just kidding =D

Ezzad Edzral said...

hahaha...
da ade papan tande besar da tu ..
tapi kami baik bagi jugak beg plastik sebab kasut yg dorang beli mahal kan..huhu