Aug 19, 2011

McD's In The Morning ...

Salam ...
Hari ni hari yang paling banyak EE ketawa ...
Dari tempat kerja sampai la ke mane2 EE pergi ...
Ni jadi pengubat rindu EE pada family ...
Entah kenapa , bila bersama dengan kawan-kawan EE ni , EE hanya rasa 1 perasaan ...
GEMBIRA !!!
Tu jer yang mampu EE cakapkan ...

Okey la , taknak panjang cerita ..
Kali ni EE bersahur ala mat saleh pulak ...
Makan McD .. hehe


EE lapar !!

EE makan aiskrim tapi da habis ..

Sams , ko sorang je pompuan kat sini ... hehe

Ady & Zaaim ... Ady , muke tak puas hati ..

The Jejans , Din & Khairi ...

Erkk , cantiknye ZAZA ..

Dy , senyum sikit .. 


Actually , EE takde idea sebenarnye sebab EE sangat letih tapi nak jugak update kan ...
Taknak lambat-lambat , nanti follower EE tertunggu2 .. hahaha ..

Follower : EE , jangan la perasan ..
EE : Takpe la , perasan tu penting untuk keyakinan diri ... hahahahahah


P/S : Ramai yang cakap EE da kurus .. ERKKKK !!

6 comments:

fadlisabri said...

sahur kt McD ke???wahhhh~

Ezzad Edzral said...

fad : haah , plan nk mkn aiskrim je tp trus jela mkn mcd ... hehe

hyz said...

sahur kat mcd.. wahhh omputih sgt ni.. haha

Ezzad Edzral said...

hyz: kan hyz kan...biase la kn..saje teringin...huhu :)

namaakulynn said...

uhuii. sahur mekdiii. selera omputih pepagi. haha

Ezzad Edzral said...

lynn:kan2..hahaha...sedap ouh...