Aug 13, 2011

Sungguh Tak Terlarat .. !!!!

Salam Bloggers ..
Makin hari makin bertambah follower EE ..
Tak taw la ape yang patut EE buat pada yang follow EE ....
Ucapan terime kasih je yang mampu EE ucapkan jutaan kalinye (sekali cukup la kan)

Best memang best dapat follower ramai2 ni tapi yang tak bestnye penat betol kite nak lawat balik blog2 yang da lawat blog EE ni ...
Ni semua sebab masuk segmen dari Encik Anif tu lah ...
Ramai yang terjah blog EE ni ...
Sebelum ni tak pernah pulak ramai macam ni ... hahahahaha
Tapi takpe , EE tak kisah pun ...

Cume EE nak tegur sikit la pada blogger yang tinggalkan komen kat blog EE ni ...
Dorang cakap 'done follow u , follow me back k..'
EE tak kisah pon nak cakap macam tu sebab memang EE akan follow sape2 je yang da follow EE ...
Tapi jangan lah sampai MENIPU cakap da follow walhal langsung tak ...
Jangan lah para blogger guna kesempatan ni untuk menipu kan ...
Tak best la macam tu ...
Kena la GIVE & TAKE , jangan TAKE FOR GRANTED pulak ..
Haishhhh ...
Tapi , takpelah ..
Di bulan2 puasa ni eloklah kite beramal ibadah ye ...
Sekian , Wasalam .. :))



11 comments:

Nur Syazana Mohammed Sani said...

xpatot la kalau xfollow tapi cakap da follow ,. hampuk jar pale depa 2 ,. wahaha XD

Ezzad Edzral said...

tu la...
xkesah xnk follow tp jgn la tipu kan..
ermm xpela..biar jela..

C i k P i p i T e m b a m said...

aah btul . kita pon dh trkene cmtu . tp apakan daya kita ni baik hati ,. follow jelah dia . xpe . dia dh singgah pon dh brterima ksih .

Ezzad Edzral said...

taw xpe...
huhu
sian kn kite ..huhu
da singgah tu mmg thanks tp jgn komen da follow sedangkan tidak..
xsuke tipu2 ni..

blognizamlah said...

laa...ingatkan ape la yg x larat tuhh, blogwalking upenye yerkk...haha, best ape...jejalan kat blog2 org yg follow kite, kdg2 leh dpt inspirasi jugak..kan2....^^

Ezzad Edzral said...

nizam : mmg best sbnrnye..just letih klik sane sini .. hehe..yela,sblum ni xpernah mcm ni...terkejut sket..hahaha

siti nor atika ruslan said...

betul 2..kadang2 x ska ngan sesetengah blogger..kita dh follow die..tp..die x follow pun kita..smpai dh malu ajar die follow blog kita..he2..

blognizamlah said...

org makin popular, biasa la..hahaha...

Ezzad Edzral said...

atika : kan3..huhu tapi nak wat cmne..huhu

nizam:alorh,jgn ckp mcm 2..kamu pon popular kn..huhu :)

sobri yaacob said...

he..ha..
biasa la mcm 2..
polo tapi x poli..
:)

Ezzad Edzral said...

sobri : kan3...hrmmmm