Aug 11, 2011

Take Care ...

Salam wahai Malam ...
Ni lagi sekali EE nak mengarut waktu malam2 celik begini ..
Alangkah bahagia hidup dengan angin sepoi2 bahasa (angin kipas) , sambil makan roti yang bersalut coklat (roti dan jem coklat) macam ni EE nak update blog ...
Baru puas hati ...
Feel pun mencapai tahap paling bernafsu nak menaip keyboard dengan gigih sekali .. huhu

Ok , pasal entry Wordless Wednesday #4 tu ...
Actually , EE sedang merisaukan diri EE yang risau akan kesihatan seseorang yang teramat merisaukan sekarang ni ...
Kawan EE , Hamisah binti Mohamed Bani a.k.a Miesa terkena virus demam denggi baru2 ni (tiada gambar kerana menghormati permintaan cik Miesa) ...
Ouchhh !!!
Sempat jugak la die melangkah kaki masuk wad selama 3 hari ...
Tapi , disebabkan kerja , EE pula tak sempat nak turut serta melangkah kaki menjenguk die kat hospital ...
Maafkan saye ye cik Miesa ... :))
Tadi , da text tanye khabar and Alhamdulillah , die sedang beransur pulih ...
Jage diri dan kesihatan ye cik Miesa ...
EE doakan kamu cepat sembuh ..
Nanti boleh bahan2 lagi .. hikhikhik =P ...


Yang lain , jangan cemburu yer ...
Ini hanya rasa prihatin EE terhadap seorang kawan ...
Hope takde siape yang salah sangka baca post ni ...


P/S : Saye sayang semua kawan saye .. :))

8 comments:

mia.azlin said...

get well soon, cik miesa :)

Ezzad Edzral said...

hoho..
on behalf cik miesa..
thanks mia ... :)

L said...

ibadah sunat vs menda dilarang!!=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/ibadah-sunat-tp-xbetul-caranya.html

Ezzad Edzral said...

erkkk..
L post pe ni???

hyz said...

semoga kawan kamo cepat sembuh....

Ezzad Edzral said...

ouh thanks hyz.. :))

nuruhuda_329 said...

semoga kawan kamoo cepat sembuh:)..good friend connot found in the market :) nice entri

Ezzad Edzral said...

huda : thanks awak.. :))