Jul 23, 2011

Nur Fea Edrea # 3 ....

Salam bloggers ...
Adoi , EE mula lagi nak feeling-feeling nih .. huhu
Rindu pulak dekat Ayang EE kat rumah tu ..
Hurmmm ...
EE nak share sikit la video die ...
Korang tengok la sendiri k ...

Ni video di mana Ayang membuat bebelan nye yang tersendiri terhadap 'Pak Adik' nye (EE) ...

video

Ni pulak video di mana Ayang ketawa berdekah-dekah macam baby terlebih makan gula je ...
Masa ni die gurau-gurau dengan 'Mak Anje' (my lil sis) ...
Sory , video ni gelap sikit sebab dalam bilik ...
Yang ketawa lebih-lebih tu adalah 'Umi' (mak EE) k ..
EE just rakam je ...

video

Mesti ada yang tertanya-tanya siapa sebenarnye Nur Fea Edrea @ Ayang ni kan ..???
Ayang ni adalah anak kepada cousin EE ..
Mak EE tolong jaga sebab parents die kerja ... huhu
Dengan adenye Ayang kat rumah maka penuh la hilai tawa dalam rumah ...
Ade je aksi2 yang die akan tunjukkn kat kitorang 1 family ...
So , if korang ade baby macam ni kat rumah ..
Ape korang buat ?? hehehe
Ape-ape pun , enjoy the video k ... :))


No comments: