Feb 8, 2011

Ice Event ...!!!

Wonderfull !!
Hari paling best dalam hidup ...
Berjalan sepanjang hari dari siang ke malam dengan bff ak due orang ni ..
Mule2 pergi Sunway Pyramid main ice skating ...
Penatnye main game ni ...
Hampir2 je terjatuh .. hahaha ..
Tapi memang best ..
Syok giler la ...




Lepas tu kitorang singgah kat Tutti Frutti makan ice cream ...
Taknak dah makan kat situ ...
Mahal la ..
Tapi sedap la .. hehehehe



Da penat jalan2 kt Sunway tu kitorang check out and pergi Shah Alam ...
Nak cari makan .. lapar
Punye la pusing satu Shah alam tu last2 makan kat KFC jer...
Hahahahahahahaha ...


Lepas makan ingatkan nak balik la ..
Tapi hari masih terang lagi ..
Kitorang pun plan nak g I-City ...
Then secare x sengaje termasuk la Snow Room ...
Wow !!!!!
Memang best giler la dalam tu ...
Sejuk yang amat la ....
Syok giler .....
Dah macam kat Korea la pulak ...










Haaaa .. ni lah sikit gambar-gambar nye ...
If nak tengok lebih lagi pergi tengok kat facebook k .....
Huhuhu .....

2 comments:

.ikhwan. said...

hee~ best nyer ^^ ♡

Ezzad Edzral said...

adik ...
memang best.. jom2..